Onze oplossingen voor ondernemers en kmo’s

Als ondernemer moet je heel wat zaken regelen. Bij Infinia D’hondt & Partners vinden we het belangrijk dat jouw focus op je corebusiness blijft. Daarom nemen we je verzekerings-, spaar- en vermogensopbouwplan uit handen. Door onze expertise, betrokkenheid en aanpak op maat bouw jij elke dag zorgeloos aan je dromen. Voor je bedrijf en voor je gezin. En die ondersteuning geven we op vele vlakken.

Sparen

Je werkt hard, zowel privé als voor je vennootschap. Logisch dus dat je streeft naar een mooi rendement. Wij weten hoe we spaarformules met belastingsvoordeel optimaal voor je moeten inzetten. Je hebt namelijk tal van mogelijkheden om voordelig en efficiënt te sparen. Want door slim te sparen leef je geruster. Op korte en lange termijn.

Zo bouwen we een persoonlijk pakket uit met bijvoorbeeld:

  • VAPZ
  • IPT
  • Pensioensparen 
  • Langetermijnsparen
  • Niet fiscaal sparen

Beschermen

Als zelfstandige heb je slechts een beperkt vangnet vanuit de overheid. De juiste verzekeringen garanderen jou en/of je vennootschap een inkomen om je vaste maandelijkse kosten te dekken. Bescherm jezelf en je gezin dus goed als je door ziekte of ongeval arbeidsongeschikt bent. 

Bovendien kan een overlijdensverzekering het overwegen waard zijn. Bijvoorbeeld in de periode van vermogensopbouw is dat al een serieuze kopzorg minder.

Je vaste contactpersoon denkt proactief mee in functie van je gemoedsrust.

Vermogen opbouwen

Ook in tijden van inflatie kan je geld renderen. Door slimme en efficiënte vermogensopbouw groeit je kapitaal gestaag. Met kennis van zaken selecteren we fiscaal gunstige formules, voor maximaal rendement. En we voorkomen dat je gezin later met hoge erfbelasting te maken krijgt, door een stuk successieplanning toe te voegen.

Als jouw pensioenleeftijd nadert, kan jouw opgebouwd vermogen omgezet worden in een efficiënt pensioenplan. Zo mikken we op een gewenst maandelijks rendement, bovenop je wettelijk pensioen. Om zorgeloos en voluit te genieten van je oudere dag.

Hoe maakt Infinia Vlaanderen het verschil?

We combineren expertise met inlevingsvermogen om tot een pakket op maat te komen voor elke ondernemer. Jouw verhaal staat centraal. Het vormt de basis voor onze aanpak. In voortdurend overleg en met rechtstreekse communicatielijnen.

Jouw stem telt, op elk moment. Via ons digitaal platform heb je daarom altijd een overzicht van je contracten, rendement en belangrijke documenten. Zo verzekeren we samen de nodige stappen op weg van je huidige situatie naar je gewenste toekomst.

Arbeidsongeschikt als dokter

Kennismaken?

Om perfect aan je wensen en noden te beantwoorden, vertrekken onze evaluaties en optimalisaties telkens vanuit een grondige behoefteanalyse.

Vul jouw contactgegevens in, op basis hiervan contacteren wij jou om kennis te maken en te overlopen wat voor jou belangrijk is.

Klik hieronder en zeg ‘ja’ tegen een zorgeloze toekomst.