Succesverhalen

Laat je inspireren door de succesverhalen van ondernemers, vrije beroepers en medici die hun ervaringen delen over onze samenwerking. Ontdek hoe onze experts op maat gemaakte oplossingen bieden die passen bij hun leven, zaak en uitdagingen. Want geen enkele onderneming of ondernemer is hetzelfde.

Succesverhaal Karlijne: "Infinia kijkt naar mijn individuele noden"

Infinia kijkt naar mijn individuele noden

Karlijne is al meer dan 25 jaar HR specialist. Na een loopbaan van 20 jaar in dienstverband is Karlijne 5 jaar geleden freelancer geworden. Om haar overstap naar freelancer goed voor te bereiden, kwam ze bij ons terecht. Ze deelt hier haar ervaringen.

Lees meer
Succesverhaal Eline: “Een duidelijke leidraad waar ik écht iets aan had”

“Een duidelijke leidraad waar ik écht iets aan had”

Eline is arts-specialist en studeerde in 2023 af na haar intensieve ASO-opleiding. Wij leerden Eline kennen in 2018 toen ze net haar basisopleiding geneeskunde afgerond had en assistent in opleiding werd. We hebben haar begeleid tijdens haar ASO-opleiding en haar omschakeling naar zelfstandige in 2023.

Lees meer
Succesverhaal Liske: “Meer energie voor onze core business”

“Meer energie voor onze core business”

Liske is mede-eigenaar van een rekruteringsbedrijf dat zich focust op de Life Sciences industry. Samen met haar vennoot Roxane bouwt ze nu al 5,5 jaar aan hun vennootschap. Twee jaar geleden leerden Liske en Roxane ons kennen via hun boekhouder. Je ontdekt hier hoe ze onze samenwerking ervaart.

Lees meer
Succesverhaal Dimitri: “Samen naar de toekomst van mijn vennootschap kijken”

“Samen naar de toekomst van mijn vennootschap kijken”

Dimitri is zaakvoerder van OptiBizz, zijn eigen vennootschap in Dendermonde waarmee hij Belgische bedrijven ondersteunt op gebied van informatica. Als zelfstandige was hij al even op zoek naar een betrouwbare partner die zijn verzekeringen en vermogensopbouw kon beheren. Via via leerde hij Pieter van Infinia kennen.

Lees meer
Succesverhaal Claire: “Mijn dossier is in veilige handen”

“Mijn dossier is in veilige handen”

Claire is een ondernemende veertiger uit Wemmel die momenteel haar eigen coachingspraktijk uitbouwt. Haar eerste stapjes in het ondernemerschap zette ze in bijberoep. Twee jaar geleden maakte ze de overstap naar voltijds zelfstandige. Tijdens die overstap kwam Pieter van Infinia op haar professionele pad.

Lees meer
Overlijdensverzekering vennoten

Je toekomst verzekerd

Sinds jaar en dag adviseert Infinia D’hondt & Partners ondernemers, medici en vrije beroepers. Vanuit een brede expertise en met een sterke betrokkenheid zetten we jouw verhaal en je uitdagingen om in een pakket op maat.

Zo ondersteunen we klanten in hun professionele en gezinsleven. Vandaag en morgen. Samen zetten we cruciale stappen richting jouw gewenste toekomst. Op het vlak van verzekeringen, spaarformules en vermogensopbouw.