Oplossingen voor medische beroepen

Als medische vrije beroeper heb je specifieke uitdagingen en aandachtspunten. Ook voor je verzekeringen en je spaarformules. Het expertenteam van Infinia D’hondt & Partners kent jouw leefwereld door en door. Zo ben je op elk moment zeker van het juiste advies op maat, voor je bedrijf en voor je gezin. Maak kennis met Infinia Medical en laat je goed omringen.

Sparen

Je werkt hard, zowel privé als voor je vennootschap. Logisch dus dat je streeft naar een mooi rendement. Wij weten hoe we spaarformules met belastingsvoordeel optimaal voor je moeten inzetten. Je hebt namelijk tal van mogelijkheden om voordelig en efficiënt te sparen. Want door slim te sparen leef je geruster. Op korte en lange termijn.

Zo bouwen we een persoonlijk pakket uit met bijvoorbeeld:

  • RIZIV-toelage
  • Pensioensparen
  • SVAP
  • VAPZ
  • IPT
  • Langetermijnsparen
  • Niet fiscaal sparen.

Beschermen

Je omringt je patiënten elke dag met de beste zorgen. Laat ons dus hetzelfde doen voor jou. Je persoonlijke adviseur ziet er nauwlettend op toe dat je goed beschermd bent, op elk vlak. Zowel op je werkvloer als in je thuisomgeving.

We selecteren de ideale formules uit ons breed aanbod. Van gewaarborgd inkomen (voor je persoonlijke bescherming) tot familiale-, brand- en autoverzekering.

Als arts, logopedist, kinesist, … is aansprakelijkheid een belangrijk onderdeel. Onze verzekeringen beroepsaansprakelijkheid beschermen jou tegen alle risico’s.

Overlijdensverzekering vennoten

Vermogen opbouwen

Ook in tijden van inflatie kan je geld renderen. Door slimme en efficiënte vermogensopbouw groeit je kapitaal gestaag. Met kennis van zaken selecteren we fiscaal gunstige formules, voor maximaal rendement. En we voorkomen dat je gezin later met hoge erfbelasting te maken krijgt, door een stuk successieplanning toe te voegen aan je vermogensopbouw.

Als jouw pensioenleeftijd nadert, kan jouw opgebouwd vermogen omgezet worden in een efficiënt pensioenplan. Zo mikken we op een gewenst maandelijks rendement, bovenop je wettelijk pensioen. Om zorgeloos en voluit te genieten van je oudere dag.

Optimale bescherming voor startende HAIO/ASO

Het afstuderen is alvast een eerste belangrijke mijlpaal in jouw carrière als arts, maar slechts het begin van een uitdagende reis. Als startende ASO of HAIO komt er heel wat op je af. Door je goed voor te bereiden en je te laten begeleiden kan je een succesvolle en zorgeloze start maken als arts. Want niet alleen beroepsmatig wijzigt er nu één en ander, ook privé kunnen zich veranderingen voordoen.

Reken op onze ervaring en expertise om jou hier van A tot Z in te begeleiden, van pensioenopbouw, bescherming tot auto- of brandverzekering. We zorgen voor een verzekeringspakket op maat zodat jij zonder zorgen kan bouwen aan de toekomst die je voor ogen hebt.

Starten als HAIO of ASO
Joëlle van Infinia D'hondt en Partners Vlaanderen voor optimale bescherming als startende HAIO of ASO

Hoe maakt Infinia Vlaanderen het verschil?

We combineren expertise in medische beroepen met inlevingsvermogen voor elke klant. Jouw unieke verhaal vormt de basis voor een pakket op maat. In voortdurend overleg en met rechtstreekse communicatielijnen.

Jouw stem telt, op elk moment. Via ons digitaal platform heb je daarom altijd een overzicht van je contracten, rendement en belangrijke documenten. Zo verzekeren we samen de nodige stappen op weg van je huidige situatie naar je gewenste toekomst.

Kennismaken?

Om perfect aan je wensen en noden te beantwoorden, vertrekken onze evaluaties en optimalisaties telkens vanuit een grondige behoefteanalyse.

Vul jouw contactgegevens in, op basis hiervan contacteren wij jou om kennis te maken en te overlopen wat voor jou belangrijk is.

Klik hieronder en zeg ‘ja’ tegen een zorgeloze toekomst.