Verzekeren als zelfstandige: advies op maat bij Infinia D’hondt & Partners

Ben je een zelfstandige ondernemer die op zoek is naar een betrouwbare en op maat gemaakte verzekeringen? Dan ben je bij Infinia D’hondt & Partners aan het juiste adres. We begrijpen dat je als zelfstandige je behoeften en risico’s uniek zijn, en daarom bieden we gespecialiseerde verzekeringen die aansluiten bij jouw specifieke situatie.

Overlijdensverzekering vennoten

Waarom zijn verzekeringen als zelfstandige essentieel?

Als zelfstandige is het van essentieel belang om verzekeringen af te sluiten bij een verzekeringsmakelaar. We nemen je graag mee in enkele redenen waarom een verzekering als zelfstandige belangrijk is:

  • Financiële bescherming: Verzekeringen bieden financiële bescherming tegen onvoorziene gebeurtenissen. Ze helpen om de kosten te dekken die gepaard gaan met bijvoorbeeld schade aan eigendommen, aansprakelijkheidsclaims of medische kosten.

  • Wettelijke verplichtingen: Sommige verzekeringen zijn wettelijk verplicht voor bepaalde soorten activiteiten of beroepen. Een aansprakelijkheidsverzekering is bijvoorbeeld vaak verplicht voor bepaalde beroepsgroepen.

  • Bescherming tegen aansprakelijkheid: Als zelfstandige draag je persoonlijke verantwoordelijkheid voor je bedrijf en de activiteiten die uitvoert. Een aansprakelijkheidsverzekering beschermt je tegen eventuele claims van derden in het geval van schade veroorzaakt door jouw bedrijf.

Verzekeren voor zelfstandigen: bescherming op maat

Als ondernemer zet je alles op alles voor je klanten. Daardoor vergeet je soms je eigen risico’s en limieten. Geen zorgen, Infinia D’hondt & Partners neemt die taak met veel passie en respect in handen.

Jouw verhaal en professionele ambities zetten de krijtlijnen uit. Onze persoonlijke aanpak bouwt daarop verder. Samen bouwen we een pakket op maat uit voor jouw optimale bescherming en je gewenste toekomst. Wij ondersteunen je op alle sleutelmomenten van je carrière.

Verzekeren voor zelfstandige bij Infinia