Events

Bij Infinia staan we klaar om ondernemers en medische vrije beroepers te begeleiden en ontzorgen bij belangrijke sleutelmomenten in hun carrière. Van startersbegeleiding tot het creëren van het juiste kader voor het verdere leven van je bedrijf, we gaan voor een brede kijk en een stevige basis om jou elke dag zorgeloos te laten ondernemen.

Ontdek hier onze aanwezigheid op verschillende events en beurzen.

Starten als HAIO of ASO

Infosessies: Starten als HAIO of ASO

Start jij binnenkort als HAIO- of ASO? Dan zit je vast met enorm veel vragen. We lichten je graag toe wie we zijn en wat we voor jou kunnen betekenen tijdens een korte presentatie “Starten als HAIO/ASO”!

Lees meer
Overlijdensverzekering vennoten

We combineren expertise met inlevingsvermogen

Sinds jaar en dag adviseert Infinia D’hondt & Partners medici, ondernemers en vrije beroepers. Niet alleen onze expertise is groot, alsook ook onze betrokkenheid. We luisteren uitgebreid naar het verhaal van onze klanten en fungeren als een vertrouwenspartner via een rechtstreekse communicatielijn.

Wij smijten ons volledig voor de professionele ambities en resultaten van onze klanten. Ons doel is namelijk om is gemoedsrust te creëeren. 

Je toekomst verzekerd

Sinds jaar en dag adviseert Infinia D’hondt & Partners ondernemers, medici en vrije beroepers. Vanuit een brede expertise en met een sterke betrokkenheid zetten we jouw verhaal en je uitdagingen om in een pakket op maat.

Zo ondersteunen we klanten in hun professionele en gezinsleven. Vandaag en morgen. Samen zetten we cruciale stappen richting jouw gewenste toekomst. Op het vlak van verzekeringen, spaarformules en vermogensopbouw. 

Infinia-D'hondt & Partners_medical