Optimale bescherming voor HAIO en ASO

Het afstuderen is alvast een eerste belangrijke mijlpaal in jouw carrière als arts, maar slechts het begin van een uitdagende reis. Als startende ASO of HAIO komt er heel wat op je af. Door je goed voor te bereiden en je te laten begeleiden kan je een succesvolle en zorgeloze start maken als arts. Want niet alleen beroepsmatig wijzigt er nu één en ander, ook privé kunnen zich veranderingen voordoen.

Reken op onze ervaring en expertise om jou hier van A tot Z in te begeleiden, van pensioenopbouw, bescherming tot auto- of brandverzekering. We zorgen voor een verzekeringspakket op maat zodat jij zonder zorgen kan bouwen aan de toekomst die je voor ogen hebt.

Starten als HAIO/ASO - optimale bescherming bij Infinia Vlaanderen

RIZIV - toelage

Als eerste administratieve formaliteit zal je jouw RIZIV – nummer kunnen aanvragen na het afstuderen. 

Waarvoor kan je een RIZIV contract gebruiken?

  • Pensioenkapitaal opbouwen
  • Toevoegen aanvullende waarborgen zoals gewaarborgd inkomen en overlijdensverzekering
  • Vastgoedfinanciering

Als onafhankelijk makelaar adviseren wij jou in de keuze van een verzekeringsmaatschappij. Op die manier sluit je een RIZIV- contract op maat af met de juiste aanvullende waarborgen en aan de laagste kostenstructuur. 

Risicoverzekeringen

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering 

Een beroepsaansprakelijkheidsverzekering is van essentieel belang om je te beschermen tegen fouten ten opzichte van je patiënten in het kader van je beroepsactiviteit.

Hospitalisatieverzekering

Het belang van een goede hospitalisatieverzekering mag niet onderschat worden. Niemand wil geconfronteerd worden met financiële zorgen tijdens een ziekenhuisopname. Daarom is het essentieel om de juiste dekking te hebben.

Joëlle en Marie-Line van Infinia D'hondt & Partners Vlaanderen

Pensioen

Je zal tijdens jouw stage geen wettelijke pensioenrechten opbouwen. Naast jouw RIZIV-contract, kan je door zelf te sparen in een fiscale formule een belastingvoordeel genieten en dus minder belastingen betalen.

Mogelijke opties zijn bv. pensioensparen privé, SVAP en/of langetermijnsparen.
Contacteer ons en we bekijken graag samen hoeveel je kan en mag sparen, in de spaarformule die het best past bij jou.

Andere verzekeringen

Je gaat samenwonen of co-housen? Auto gekocht? Plan je nog een lange reis? Contacteer ons zodat je zonder zorgen ook deze stappen kan zetten. 

  • Brandverzekering
  • Familiale verzekering
  • Onafhankelijke rechtsbijstand
  • Autoverzekering
  • Verzekering reisbijstand
  • Verzekering medische kosten in het buitenland

Extra diensten voor HAIO/ASO bij Infinia

Heb je hulp nodig bij de complexe wereld van de belastingaangifte? Wij zorgen tijdens een jaarlijkse ‘fiscale week’ dat je als loontrekkende gratis advies ontvangt bij het invullen van jouw belastingaangifte en dit met behulp van één van onze boekhouders, gespecialiseerd in zorgverleners. 

Naast het starten van jouw carrière ben je mogelijk al bezig met plannen om vastgoed te kopen, te bouwen en/of verbouwen. Wij geven graag advies op vlak van de mogelijke opties die een kredietinstelling jullie aanbiedt. Wij staan namelijk naast jou als je persoonlijke adviseur voor je onderneming én je leven.

Jouw persoonlijk digitaal dossier: digitale tools en persoonlijke begeleiding als ijzersterke tandem. Zo hou je op elk moment een duidelijk overzicht van je huidige contracten en je pensioenplan op korte en lange termijn.

Joëlle van Infinia over “Met een verzekeringspakket op maat en persoonlijke dienstverlening creëren we gemoedsrust, zodat jij ten volle op je carrière kan focussen.”
Overlijdensverzekering vennoten

Wij waken mee over jouw gemoedsrust

Als arts zet je elke dag alles op alles voor je patiënten. Hierdoor ontbreekt soms de tijd om stil te staan bij jouw persoonlijke financiële bescherming. Infinia D’hondt & Partners zorgt voor een duidelijk overzicht met gepast advies en proactieve opvolging van heel jouw verzekeringsdossier, doorheen heel je carrière.

“Wij staan naast jou als je persoonlijke adviseur voor je onderneming en je leven. Dat we je op elk vlak van je onderneming en je leven optimaal beschermen en kapitaal helpen opbouwen, is het gevolg van ons veelzijdig team aan specialisten in hun vakgebied.”

We zijn al 12 jaar actief in de begeleiding van HAIO/ASO en begrijpen dat je vragen hebt. Daarom staan we klaar om je te voorzien van persoonlijk advies dat aansluit bij jouw behoeften. We kijken ernaar uit verder kennis te maken en oplossingen op maat aan te bieden.