“Dankzij Infinia hoef ik mij enkel bezig te houden met mijn job”

Celien Van Brandt (30) is vorig jaar zelfstandig huisarts geworden in een groepspraktijk in Lint. In haar laatste jaar als huisarts in opleiding (HAIO) verwees haar boekhouder haar door naar Infinia. Tijdens de overstap van HAIO naar zelfstandig arts kon Celien rekenen op onze expertise en ondersteuning. 

Je ontdekt hier hoe ze onze samenwerking ervaart.

Succesverhaal Celien: “Dankzij Infinia hoef ik mij enkel bezig te houden met mijn job”

“Geen zorgen, wij nemen het van je over”

Op aanraden van mijn boekhouder heb ik in mijn laatste jaar als HAIO contact opgenomen met Pieter van Infinia. Na het eerste contact was hij meteen bereid om langs te komen en meer informatie te geven. We babbelden simpelweg aan mijn keukentafel. Die persoonlijke aanpak heeft mij snel overtuigd om mijn verzekeringen aan hem toe te vertrouwen. Na overleg bracht hij alles omtrent mijn RIZIV-contract, pensioenspaarplan, VAPZ, gewaarborgd inkomen en burgerlijke aansprakelijkheid in orde. 

Als ik eerlijk mag zijn, ben ik helemaal niet thuis in alles wat Infinia doet. Maar dankzij Pieter kan ik mij gewoon laten informeren en op basis daarvan gegronde keuzes maken. Hij brengt vervolgens alles in orde achter de schermen. En als hij iets nodig heeft, dan contacteert hij mij. Ik hoef me geen zorgen te maken en mij enkel bezig te houden met mijn job. Dat vind ik heel aangenaam! 

“Eenvoudige uitleg over complexe materie”

Dat de materie van Infinia voor mij Chinees is, weet Pieter ondertussen. Daarom legt hij alles op een zo eenvoudig mogelijke manier uit. Afhankelijk van wie er voor hem zit, past hij zijn communicatie aan. Ook dat toont nog eens aan dat hij een persoonlijke aanpak hanteert! 

Ik raad Pieter absoluut aan. Zeker als je op zoek bent naar een betrouwbare partner die zich bezighoudt met zaken waar je zelf geen interesse in hebt, maar die je goed informeert én enkel uitvoert waar je toestemming voor geeft. 

Ben je geïnspireerd door Celien haar ervaringen? Laten we kennismaken via een vrijblijvend adviesgesprek.