“Heel fijn dat ik met al mijn vragen bij Infinia terecht kan”

Liesbet van Gansen (30) werkt als zelfstandig kinesist in een groepspraktijk in Heist-op-den-Berg. We leerden haar kennen toen ze net was afgestudeerd en aan de start van haar professionele carrière stond. Wij gaven antwoorden en boden oplossingen op maat.

Ze deelt graag haar ervaringen.

Succesverhaal Liesbet: “Heel fijn dat ik met al mijn vragen bij Infinia terecht kan”

“Oplossingen voor mijn individuele noden”

Ik heb Pieter leren kennen via mijn boekhouder. Het vertrouwen dat mijn boekhouder in Pieter had, gaf ook mij meteen vertrouwen. Ter kennismaking is Pieter tot bij mij gekomen. Hij liet een positieve indruk achter en gaf duidelijke info.

Tijdens onze eerste gesprekken hebben we heel individueel gekeken naar mijn noden. Echt op basis van mijn eigen verhaal. Ik heb een vastgesteld letsel aan mijn pols en Pieter zocht grondig uit welke maatschappij mij de beste voorwaarden kon bieden. Want sommige maatschappijen sloten door mijn letsel de verzekering van mijn pols uit, wat als kinesist natuurlijk niet gewenst is.

“Mijn vragen worden snel beantwoord”

Ik krijg ook altijd snel een antwoord op mijn vragen. Onlangs heb ik Pieter zelfs een vraag gesteld over een ander contract, waar Infinia niet bij betrokken is. Ook toen heeft Pieter mij heel goed geholpen. Het is heel fijn dat ik met al mijn vragen bij hem terecht kan. Ik zou Infinia zeker aanraden bij collega’s! 

Ben je geïnspireerd door Liesbet haar ervaringen? Laten we kennismaken via een vrijblijvend adviesgesprek.