"Infinia kijkt naar mijn individuele noden"

Karlijne Bertels (46) is al meer dan 25 jaar HR specialist. Na een loopbaan van 20 jaar in dienstverband is Karlijne 5 jaar geleden freelancer geworden. Als freelancer richt ze zich op bedrijven en particulieren. Enerzijds ondersteunt ze bedrijven bij uitdagingen binnen HR en anderzijds kunnen werknemers en zelfstandigen bij haar terecht voor loopbaanbegeleiding. 

Om haar overstap naar freelancer goed voor te bereiden, kwam ze bij ons terecht. Ze deelt in deze blog haar ervaringen.

Succesverhaal Karlijne: "Infinia kijkt naar mijn individuele noden"

“Nood aan een betrouwbare partner voor mijn verzekeringen”

Toen ik 5 jaar geleden de overstap van loontrekkende naar freelancer maakte, had ik nood aan een betrouwbare partner voor mijn verzekeringen. Als loopbaancoach weet ik als geen ander dat het belangrijk is om mij te focussen op wat ik graag doe en waar mijn kracht ligt. Verzekeringen in orde brengen hoort daar absoluut niet bij. Daarom wilde ik dat meteen uitbesteden aan een partner die ik kan vertrouwen, en dat was Infinia voor mij. 

Mijn boekhouder heeft mij destijds doorverwezen naar Pieter. Ter kennismaking spraken we af in zijn kantoor in Duffel. Daar heeft hij uitgebreid de tijd genomen om te luisteren naar mijn noden. Op basis van dat eerste gesprek heeft hij een voorstel voor mijn verzekeringen uitgewerkt.

“Advies als zelfstandigen onder elkaar”

Infinia staat voor maatwerk en een persoonlijke aanpak: Pieter luistert naar mijn individuele noden en zoekt naar oplossingen op maat. En niet alleen met betrekking tot verzekeringen, maar ook voor andere uitdagingen waar ik als zelfstandige voor sta. Zo heeft Pieter mij onlangs vrijblijvend geadviseerd over de aankoop van een nieuwe bedrijfswagen. Hij geeft advies als zelfstandigen onder elkaar, wat heel fijn is! 

Verzekeren voor zelfstandige bij Infinia

Je kan Infinia er ook op vertrouwen dat ze enkel iets voorstellen dat effectief nodig is. In het brede aanbod van verzekeringsmakelaars en -mogelijkheden heeft Pieter in detail geanalyseerd welke verzekeringen aan te raden zijn voor mijn specifieke situatie. Ik heb nooit het gevoel gehad dat hij zomaar wilde verkopen. Minstens één keer per jaar komt Pieter ook bij mij langs om door mijn volledige portefeuille te gaan en te analyseren of alles nog klopt in functie van mijn noden. Ziet hij optimalisaties? Dan haalt hij die zeker aan en bekijken we grondig alle mogelijkheden. Echt maatwerk! 

Verder kan ik Pieter heel snel én persoonlijk bereiken. Je komt niet bij een algemene helpdesk terecht of je krijgt geen standaard antwoord als je een vraag stelt.

“Pieter geeft eerlijk aan welke verzekeringen wel of niet nodig zijn”

Het is voor zelfstandigen heel belangrijk om je goed te beschermen en om een spaarpotje op te bouwen. Daarvoor reken ik volledig op Pieter. Hij beheert o.a. mijn pensioenspaarplannen, gewaarborgd inkomen, IPT, VAPZ, levensverzekering en beroepsaansprakelijkheid. Eigenlijk alle basisverzekeringen die ik als zelfstandige nodig heb. Ook niet meer dan dat. Ik hou van zekerheid en zou zelfs geneigd zijn om te veel verzekeringen af te sluiten, maar Pieter houdt mijn voeten op de grond en geeft eerlijk aan wat wel of niet nodig is. 

Ben je geïnspireerd door Karlijne haar ervaringen? Laten we kennismaken via een vrijblijvend adviesgesprek.

Infinia D' hondt & partners