“Meer energie voor onze core business”

Liske Wambacq (43) is mede-eigenaar van het rekruteringsbedrijf Nuwhï dat zich focust op de Life Sciences industry. Samen met haar vennoot Roxane bouwt ze nu al 5,5 jaar aan hun vennootschap met locaties te Affligem en te Genval. 

Twee jaar geleden leerden Liske en Roxane ons kennen via hun boekhouder. Je ontdekt hier waarom ze Infinia onder de arm namen en hoe ze de samenwerking ervaren.

Succesverhaal Liske: “Meer energie voor onze core business”

“Op zoek naar een proactieve aanpak”

Voor we ons aansloten bij Infinia werkten we samen met een andere makelaar. Na een tijdje merkten we dat de administratie slordig verliep en misten we een proactieve aanpak. We kwamen dikwijls zelf met ideeën en ontdekten zaken die niet klopten. Onze verwachtingen werden dus niet ingelost. We zijn op zoek gegaan naar een andere adviseur met een proactieve aanpak en kwamen dankzij een doorverwijzing van onze boekhouder bij Pieter van Infinia terecht. 

Tijdens ons telefonisch contact en de eerste kennismaking op kantoor nam Pieter de tijd om naar ons te luisteren. Vrij snel besloten we om met hem samen te werken, enerzijds dankzij de doorverwijzing van onze boekhouder en anderzijds dankzij het goede gevoel dat Pieter ons tijdens de eerste gesprekken gaf. Zijn expertise, zijn aanpak en het team hebben de doorslag gegeven. Het vertrouwen was er!

“We liggen er zelf niet meer wakker van”

Bij de start van de samenwerking hebben we de volledige portefeuille overgezet. Infinia beheert nu alle verzekeringen voor onze vennootschap, zowel het financiële luik als alles wat met bescherming te maken heeft. Alle gegevens daarover kunnen wij ook terugvinden in hun digitaal platform. Het geeft o.a. een overzicht van onze beschermingen en wat we kunnen doen om die te optimaliseren.

Pieter neemt ook minstens één keer per jaar contact met ons op voor een jaarlijkse evaluatie. We bekijken dan samen waar er optimalisatiemogelijkheden zijn en Pieter volgt nadien alles verder op.

Wij hebben veel vertrouwen in Pieter. Als er iets geregeld moet worden, dan weten we dat het in orde komt. Wij hoeven daar niet achter te zitten of wakker van te liggen. Uiteraard liggen de finale beslissingen wel bij ons, maar als de opties op tafel liggen en de verdere afhandeling door Infinia wordt gedaan, zijn wij ontzorgd. Deze samenwerking vraagt veel minder energie dan onze eerste samenwerking, waardoor er meer energie is vrijgekomen voor onze core business. En dat is precies wat wij van een partner verwachten! 

Net zoals wij is het team van Infinia ook klant- en servicegericht. Ze staan dicht bij hun klanten. En uit ervaring weten wij dat dat een groot engagement vergt. Maar net daarom kiezen onze klanten voor ons en kiezen wij voor onze partners. Hun passie en engagement is dus zeker een troef! 

Als laatste wil ik nog toevoegen dat het bij Infinia niet uitmaakt hoe groot of klein je portefeuille is. Je wordt op dezelfde manier behandeld. Wij zijn ons ervan bewust dat onze portefeuille tot de kleinere categorie behoort, maar wij worden daarom niet anders behandeld. Wij krijgen dezelfde service en worden ook als belangrijk beschouwd. Dat appreciëren wij enorm! 

Ben je geïnspireerd door Liske haar ervaringen? Laten we kennismaken via een vrijblijvend adviesgesprek.

RIZIV-contract