“Mijn dossier is in veilige handen”

Claire Deconinck is een ondernemende veertiger uit Wemmel die momenteel haar eigen coachingspraktijk uitbouwt. De drijfveren voor haar eigen praktijk ontstonden toen ze als loontrekkende werkte. Dat groeide eerst uit tot een zelfstandigenstatuut in bijberoep. Twee jaar geleden maakte ze de overstap naar voltijds zelfstandige. Tijdens die overstap kwam Pieter van Infinia op haar professionele pad. 

Je ontdekt hieronder haar ervaringen.

Succesverhaal Claire: “Mijn dossier is in veilige handen”

“Pieter nam de tijd om naar mijn situatie te luisteren”

Toen ik twee jaar geleden de overstap naar voltijds zelfstandige maakte, raadde mijn boekhouder aan om eens kennis te maken met Pieter van Infinia. 

Voor het eerste gesprek kwam Pieter naar mij. Hij nam de tijd om naar mijn situatie te luisteren. We willen allemaal een persoonlijke aanpak en oplossing, dus dat hij echt naar mij luisterde vond ik heel fijn én belangrijk. In zijn voorstel hield hij ook rekening met mijn situatie en lichtte hij toe welke services hij zeker aanraadt en welke diensten eerder nice-to-haves waren, als moeder, consultant en coach. 

Pieter gaf ook een eenvoudige uitleg. Als je niet volledig thuis bent in de verzekeringssector, is dat heel complexe materie. Maar dankzij Pieter begrijp ik alles.

“Je bent precies met een vriend over je toekomstplannen aan het praten”

Pieter heeft mijn dossier in orde gebracht met een IPT en gewaarborgd inkomen. Begin dit jaar stelde hij mij ook een nieuwe formule in hun aanbod voor: het warrantenplan voor zelfstandigen.

Ik vond het heel fijn dat hij mij vrijblijvend informeerde over deze nieuwe dienst. En dat typeert Pieter ook: hij heeft een persoonlijke, open en vrijblijvende aanpak. Je voelt je niet verplicht om iets te doen. Integendeel, ik voel mij veilig in deze professionele context. Ik weet dat Infinia mijn dossier op een professionele manier benadert en dat ik proactief geïnformeerd word.

Ben je geïnspireerd door Claire haar ervaringen? Laten we kennismaken via een vrijblijvend adviesgesprek. 

Jouw verzekeringsmakelaar in Gent: Infinia D’hondt &, Pieter Perdieus