“Infinia zorgde voor een vlotte opstart van mijn carrière als huisarts”

Fleur is een getalenteerde en pas afgestudeerde huisarts na een intensieve HAIO-opleiding van drie jaar. Als jonge arts stond zij bij het starten van haar HAIO-opleiding voor een uitdagende nieuwe fase in haar carrière, vol met belangrijke beslissingen en de behoefte aan professionele begeleiding. Ze deelt hieronder graag haar ervaringen.

Starten als HAIO of ASO

Pas afgestudeerd, wat dan?

Na het afronden van de basisopleiding geneeskunde stond ik voor de uitdaging om mijn carrière op de juiste manier te starten als HAIO. Tijdens mijn zoektocht kwam ik in contact met Infinia. Toch besloot ik niet met hen in zee te gaan, vanwege de loyaliteit die ik voelde voor de financiële instelling waar op dat moment een familielid aan het werk was.

Maar al snel merkte ik dat het traject met de bank niet voldeed aan mijn verwachtingen. Het ontbrak aan persoonlijk contact en ik kreeg onvoldoende antwoorden op mijn vragen. Dit deed me twijfelen aan de kwaliteit van de dienstverlening en daarom besloot ik in mijn derde jaar HAIO-opleiding om opnieuw een infosessie van Infinia te volgen.  

"Hoe een tweede infosessie bij Infinia mijn perspectief veranderde"

Na het bijwonen van de tweede infosessie bij Infinia, was ik onder de indruk van hun benadering. De nadruk lag op het geven van duidelijke en begrijpelijke uitleg, en ze namen de tijd om al mijn vragen te beantwoorden. Wat me vooral opviel, was hun transparantie bij het vergelijken van verschillende premies. Ze hadden een no-nonsense mentaliteit en ik voelde me op mijn gemak bij hen.

Bij Infinia vond ik dan ook wat ik zocht: een betrouwbare partner die mijn belangen als beginnende huisarts begreep en me op alle vlakken kon ondersteunen. Joëlle, mijn persoonlijke contactpersoon bij Infinia, staat altijd klaar om me te helpen. Ik voelde me meteen gerustgesteld, wetende dat ik één centraal aanspreekpunt had die alles voor me regelde.

Joëlle van Infinia D'hondt en Partners Vlaanderen voor optimale bescherming als startende HAIO of ASO

"Een partner die mijn noden als startende arts begrijpt"

De samenwerking met Infinia is uniek. Er is een gelijkwaardige benadering waarin niemand boven een ander staat. De informatie is duidelijk en ik kan altijd snel bij hen terecht. Ze zorgen ervoor dat alles op orde is en hebben een uitgebreide kennis van zaken.

Als ik opnieuw zou kunnen afstuderen, zou ik direct voor Infinia kiezen. Ze zijn niet commercieel, maar hebben een pragmatische benadering. Ze vergelijken premies en zorgen ervoor dat ik precies krijg wat ik nodig heb. Nu ben ik gerustgesteld en hoef ik me geen zorgen te maken over mijn verzekeringen.

"Advies voor andere startende HAIO en ASO studenten"

Mijn tip voor net afgestudeerde ASO en HAIO studenten is om geduldig te zijn en hun buikgevoel te volgen. Neem de tijd om een weloverwogen keuze te maken en zoek naar informatiesessies waar je het gevoel hebt dat ze niet verkopen, maar informeren. Infinia heeft mij geholpen bij het verder verloop van mijn carrière als huisarts en ik ben blij dat ik voor hen heb gekozen.

Ben je geïnspireerd door dit succesverhaal? Laten we kennismaken via een vrijblijvend adviesgesprek.