Blog

Hoe je leven eruit ziet, verandert soms. Dat doen je noden dus ook. Daarom delen we graag onze kennis en expertise. We ontzorgen je snel, doeltreffend en vanuit een brede kijk op de mogelijkheden. Zodat jij je onbezorgd op je carrière kan focussen.

polis gewaarborgd inkomen

Kies als zelfstandige voor een polis gewaarborgd inkomen

Zelfstandigen lopen het risico op inkomstenverlies bij arbeidsongeschiktheid. Bij langdurige afwezigheid door ziekte of ongeluk kan het inkomen aanzienlijk verminderen. Een polis van gewaarborgd inkomen staat als een vangnet klaar om je inkomen op niveau te houden. een polis van gewaarborgd inkomen essentieel voor financiële zekerheid voor jou en je gezin.

Lees meer
Bedankt RIZIV_medical

Zekerheid voor zelfstandigen bij arbeidsongeschiktheid

Een ziekte of ongeval kan medische vrije beroepers tijdelijk aan de zijlijn zetten. Dit risico heeft niet alleen impact op jouw inkomsten, maar kan ook de inkomsten van jouw vennootschap in gevaar brengen. Gelukkig bestaan er oplossingen zoals de omzetverzekering en de gewaarborgd inkomen-polis. In deze blog vertellen we je er graag meer over. Laten we de opties bekijken.

Lees meer
SUI generis-statuut

Alles wat je moet weten over het SUI generis-statuut als HAIO of ASO

Het SUI generis-statuut is een speciaal statuut voor artsen in opleiding. Als startende HAIO of ASO is het belangrijk om te weten dat onder het sui generis-statuut valt. Maar wat houdt dit statuut precies in en wat zijn je rechten en plichten? In dit artikel geven we je een overzicht van alles wat je moet weten over het sui generis-statuut.

Lees meer
Infinia-D'hondt & Partners_medical

We combineren expertise met inlevingsvermogen

Sinds jaar en dag adviseert Infinia D’hondt & Partners medici, ondernemers en vrije beroepers. Niet alleen onze expertise is groot, alsook ook onze betrokkenheid. We luisteren uitgebreid naar het verhaal van onze klanten en fungeren als een vertrouwenspartner via een rechtstreekse communicatielijn.

Wij smijten ons volledig voor de professionele ambities en resultaten van onze klanten. Ons doel is namelijk om is gemoedsrust te creëeren. 

Je toekomst verzekerd

Sinds jaar en dag adviseert Infinia D’hondt & Partners ondernemers, medici en vrije beroepers. Vanuit een brede expertise en met een sterke betrokkenheid zetten we jouw verhaal en je uitdagingen om in een pakket op maat.

Zo ondersteunen we klanten in hun professionele en gezinsleven. Vandaag en morgen. Samen zetten we cruciale stappen richting jouw gewenste toekomst. Op het vlak van verzekeringen, spaarformules en vermogensopbouw. 

Infinia-D'hondt & Partners_medical